05-05-2014

Centrum Zürich

Vandaag de mooiste dag tot nu toe, dus tussen het regelen van appartementsbezichtigingen door even richting centrum. En hoewel de gebouwen zeker de moeite zijn, was nu vooral het zicht over het meer met de Alpen er achter fantastisch! Dit zicht hadden we tot nu toe nog niet gehad, omdat het altijd zo bewolkt was dat de Alpen verstopt zaten. Eens ze zich tonen is het dan wel meer dan de moeite!

Grossmünsterkerk
Opera
Algemeen zicht richting centrum
Algemeen zicht richting meer
Belvoirpark
Zicht over het meer

2 opmerkingen:

 1. Bedankt voor jouw berichtje op mijn blog. Toen ik de 'ch' in je blognaam zag staan moest ik gewoon komen kijken :) Jullie zijn dus net naar Zwitserland verhuisd, als ik dat hier zo lees? Stiekem droom ik daar namelijk ook van... maar ik heb al gehoord dat daar gaan wonen bijna even moeilijk is als verhuizen naar de States. Hoe dan ook ooit ga ik daar wonen :) en intussentijd volg ik graag jouw belevenissen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je hier eens bent komen kijken! :-)
   We zijn twee weken geleden verhuisd; hadden al langer zin om het buiten België te zoeken en rond Nieuwjaar hebben we dan beslist de stap te zetten en iets in het buitenland te zoeken. Mijn vriend heeft dan vanuit België gesolliciteerd en zo hier werk gevonden, waardoor het verhuizen naar hier nog wel mee viel (als je al werk hebt, krijg je een werkvergunning en daardoor ook een verblijfsvergunning). Ik moet hier nog een job zoeken, maar kan - als zijn partner - ook nu al een verblijfsvergunning krijgen. Als je geen van beiden al werk hebt, is het inderdaad wel een pak moeilijker, maar zeker niet onmogelijk!

   Verwijderen